Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

БУЛАУТО

булауто

БУЛАУТО е част от ФРЕСТ-Б ЕООД и е с основен предмет на дейност внос на нови и употребявани автомобили. Дългогодишни ни традиции и опит във внос и износ са превърнали компанията в експерт. Ние работим с едни от най-големите търговци на автомобили от САЩ и се явяваме техен доверен партньор. Партньорските ни отношения и реализираните сделки са достатъчна гаранция за потенциала и възможностите на нашата компания в целия процес свързан с вноса на автомобили от САЩ.

Автомобилите предназначени за внос от САЩ за България са с доказан произход и реална документация. БУЛАУТО преговаря директно с търговските си партньори в САЩ без посредници. Така предлаганите автомобили достигат своят нов собственик на възможно най-ниска реална цена, която е необременени с допълнителни такси. Към нашият каталог от услуги е и вноса на автомобили с леки щети, което намаля значително себестойността на превозното средство. Така клиент с малък бюджет може да закупи автомобил от много висок клас на изключително ниска цена. В повечето случаи автомобилите с леки щети са подлежащи на незначителен ремонт.

Компанията разполага с подготвен екип към, който може да бъде отправено запитване свързано с целия процес – внос на автомобили от САЩ. БУЛАУТО дава възможност за намиране на автомобил, който не е в каталога, но може да бъде намерен.

Контакти