Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Риболов – онлайн магазин

Риболов - онлайн магазин

РИБОЛОВ е онлайн магазин за рибарски аксесоари и принадлежности. Основния акцент сред предлагания асортимент са продуктите за джиг риболов.

Мандула

Сайта предлага изключително богато разнообразие на станалата хит сред джиг примамките – Мандула. Този вид примамки са изработени от полиуретан и се характеризират с изключително добър улов. Успеха при този вид примамка се дължи на изключително доброто имитиране естествените движения на хранеща се по дъното на водоем рибка. Структурата на примамката позволява тя да бъде напоявана с допълнителни стимуланти предизвикващи интереса на хищната риба. Примамките от този вид са изключително подходящи за улов на щука, бяла риба, костур и доста други видове хищни риби

Донапренова примамка

Това е друг вид джигова примамка, която наподобява по структура и предназначение тази на Мандула. Характерното при нея е че примамката не е разделена на сектори, но въпреки това структурата на материала от който е направена позволява тя да създава движения близки до тези на естествени екземпляри. Предвидената при производството порестата структура позволява също да бъде напоявана със стимулиращи хищника съставки.

Оловни тежести Чебурашка

Този вид оловни тежести е проектиран така, че да подпомага процеса на имитация на рибка хранеща се в естествена среда по дъното на водоем.

Тези и други рибарски аксесоари и принадлежности може да видите и поръчате на адрес: https://ribolovshop.com

Контакти

Gallery