Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ТЕМПЕКС ЕООД

ТЕМПЕКС

ТЕМПЕКС ЕООД – Климатици, климатични и термопомпени и вентилационни системи

Компанията е основана през 2000г.  Основен предмет на дейността ѝ са внос, продажба, монтаж, поддръжка и сервиз на битови сплит, мултисплит и промишлени климатични системи.

Компанията е с богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника. Тя е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки, битови и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за климатизация на сгради.

ТЕМПЕКС ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и други.

Ние сме официален вносител и сервиз на марките Fuji Electric, Panasonic, Midea, Samsung и TREO за България. Ние също така предлагаме цялата гама от тези продукти.

Дистрибуция на дронове DJI

ТЕМПЕКС ЕООД е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на марката DJI Innovations – лидер в производството на потребителски и индустриални дронове. ТЕМПЕКС ЕООД работи в тясно сътрудничество с DJI, за да предостави на българския пазар цялата гама потребителски и професионални дронове, както и оригинални аксесоари за тях. Повече информация за продуктите на DJI можете да намерите на сайта www.copter.bg.

Доставка, гаранция и сервиз

Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно сервизиране. В това число на климатична и вентилационна техника, слънчеви колектори, водонагревателни термопомпени системи тип Въздух-Вода, чилърни системи, хидромасажни СПА джакузи и системи за централна климатизация.

  • VRF (Panasonic);
  • Fuji Electric (Fujitsu General);
  • MDV (TREO, Midea);
  • DVM (Samsung).

Частично или цялостно проектиране по част ОВКИ

Фирмата разполага с проектантски екип, който е специализиран в областта. Той може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ).

ТЕМПЕКС ЕООД е участвал в част ОВКИ и Електроизграждане в множество обекти из цялата страна. В това число хотели, ресторанти, клиники, телекомуникационни компании, банки, електроцентрали и други.

Сертифициране и сертификати

От 2010г. в ТЕМПЕКС ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015, система за управление на околната среда ISO 14001:2015 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труда ISO 45000:2018.

Всички служители от монтажните и ремонтните екипи разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.

Контакти

Gallery