Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ЗММ-Сливен АД

ЗММ-Сливен АД – гр. Сливен е основана през 1971г. Специализирана е в проектиране и производство на универсални металорежещи стругове, стругове с ЦПУ, принадлежности и резервни части.

Доставчик е за над 40 страни по света. Производствената програма от модели и версии на изпълнение покрива широк диапазон от стругови обработки:

  • Обработваем диаметър над тялото от 300 мм до 1600 мм;
  • Разстояние между центрите от 500 мм до 6000 мм;
  • Метрична или цолова система на изпълнение, широк диапазон резби и подавания, вкл. резбонарязване на детайли за петролната промишленост;
  • Шпинделна лагерна система от висок клас на точност и дълъг живот;
  • Преден край на шпиндела по ISO 702/ II и ISO 702/ III.

Продуктите на „ЗММ-Сливен” АД са добре известни сред крайните потребители в областта на производството на детайли, ремонтните работилници и центровете за техническо обучение.

„ЗММ-Сливен” АД е в състава на машиностроителен холдинг „ЗММ-България Холдинг” АД, който е състава на „Индустриален Холдинг България” АД.

Всички продукти, производство на „ЗММ-Сливен” АД имат знак СЕ за съответствие с изискванията на Директивите на Европейската общност. „ЗММ-Сливен” АД има внедрена и сертифицирана система за управление на качеството, съгласно изискванията на EN ISO 9001.

Местоположението на „ЗММ-Сливен” АД е такова, че използуването на различните видове транспорт – авто, железопътен или презморски, не създава трудност при доставянето до клиентите на произведените в „ЗММ-Сливен” АД машини.

Контакти

Gallery