Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Медикус Денто Галения 2020

МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ

This event has ended

Международна изложба за медицина, стоматология и фармация МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ е най-авторитетният форум на индустрията за здравето в България.  Тя е платформа, обединяваща експертност, иновации, информация и контакти, мрежа за взаимодействие между науката и бизнеса с цел новите открития бързо да навлязат в практиката.

МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ е панорама на нови методи и оборудване  за по-прецизна диагностика, по-щадящо лечение, по-комфортна среда за лекари и пациенти. Концепцията на изложението е „Всичко на едно място“ – експонати, презентации, В2В срещи. Това е предпоставка за неговото устойчиво развитие, което продължава и в 26-ото издание.
Изложителите имат възможност да представят своите изделия и услуги пред мотивирана професионална аудитория от България и съседните държави, а посетителите специалисти – да се информират за най-актуалните тенденции, за научни постижения в различни области медицината и за новости в практиката.

МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ е отправна точка за тяхното навлизане в клиниките. Изложбата показва състоянието на индустрията за здравето и проект за бъдещия й облик.

МЕДИКУС ДЕНТО ГАЛЕНИЯ 2019 – накратко
Участници – 102  директни изложители и  представени фирми
Държави – 16: Бразилия, България, Великобритания, Германия, Израел, Италия, Китай, Република Корея, Румъния, САЩ, Словашка република, Унгария, Франция, Холандия, Швейцария, Япония
Посетители – близо 4000 от България и съседните държави
Публикации в медиите – над 50 в различни по профил издания
Новости – 35: лазерни и нанотехнологии, иновативни материали

Партньори:

  • Асоциация на денталните дилъри в България
  • Асоциация „Медицинска промишленост“

Оценка: одобрена от Международната асоциация на изложбената индустрия (UFI), тъй като отговаря на световните стандарти