Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#Markethon – всички погледи към най-добрите

#Markethon

#Markethon – се очертава, като едно от най-интересните специализирани състезания за тази година годината. В него ще премерят сили маркетинг специалисти, SEO специалисти, инфлуенсъри и влогъри, инфлуенсъри, SEO специалисти и маркетинг специалисти. За да бъдат мотивирани организаторите са предвидили щедър награден фонд от над 24 000 лв.

Димитровград е едно от икономическите пространства на България, където се съсредоточават изключително много малки и средни предприятия. Два от най-големите работодатели от област Хасково са позиционирани именно в Община Димитровград. Това от своя страна дава възможност на не малък брой специалисти, които да представят бизнеса в онлайн пространството. Съвсем логично това от своя страна се явява прекрасна възможност за зараждане на подходяща среда за добри специалисти.

Защо засегнахме този град и то точно за това събитие имащо за цел да покаже най-добрите сред добрите? Поради факта, че от този град има вече 2-ма участници, които започнаха надпреварата. Единият от тях Делчо Делчев, до момента на приключване на статията заема почетното първо място във временното класиране от заявилите до момента участници. Неговият резултат дава доста сериозна заявка за запазване на резултата до края на #Markethon. Другият интересен играч в надпреварата развиваща въпроса „Защо избрах хостинг в Jump?“ е нашият колега Веселин Караджов, който се включи малко по-късно в състезанието.

Кой ще е най-добрият в това състезание предстои да проследим. Очаквайте новини в нашият сайт.