Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Съобщения

BG-RRP-3.004 – Технологична модернизация

BG-RRP-3.004 – Технологична модернизация

Целта на тази мярка е да се повиши ефективността на производствените процеси, да се постигне по-висока производителност, да се намалят производствените разходи и да се оптимизира производствената верига чрез предоставяне на безвъзмездни средства на МСП.

Срокове за кандидатстване
Начален срок: 22.07.2022 г. 16:30 ч.
Краен срок:21.09.2022 г. 16:30 ч.

Информация: https://mig.gov.bg/
Кандидатстване: https://eumis2020.government.bg

Към известия

Международен технически панаир, 19 – 24 септември 2022 г., гр. Пловдив

Международен технически панаир
Международен технически панаир

Име на проявата:

75-ти Международен технически панаир, 19 – 24 септември 2022 г., гр. Пловдив

Описание:
Международният технически панаир е едно от най-известните индустриални и технологични изложения в Югоизточна Европа. В 75-тото издание участие ще вземат производители от пет области:

СТРОЙТЕХ – Строителна техника и технологии;

МАШИНОСТРОЕНЕ – Машини и технологии; Автоматизация;

ИНФОТЕХ – Информационни и дигитални технологии;

ЕНЕКО & ЕЛТЕХ – Енергетика; Екология; Химия;

АУТО СИТИ ПЛОВДИВ – Автомобилостроене; Транспорт; Логистика.

Място на провеждане:
Международен панаир – гр. Пловдив

Период на провеждане:
19 – 24 септември 2022 г.

Координати за контакт:
г-жа Таня Землякова

Тел.: +359 32 902 311

имейл: t.zemlyakova@fair.bg

https://www.fair.bg/bg/event/2022/mezhdunaroden-tekhnicheski-panair-2022

Китайски международен панаир за търговия и инвестиции 2021

Китайски международен панаир за търговия и инвестиции 2021

Китайски международен панаир за търговия и инвестиции, 8-11 септември 2021г., гр. Сямън, КНР

Име на проявата:
China International fair for Investment and Trade (CIFIT)

Описание:
Китайският международен панаир за търговия и инвестиции е национално изложение, което се провежда под егидата на чуждестранни инвеститори в Китай и китайски инвестиции в чужбина. България разполага с постоянно действащ онлайн павилион, достъпен чрез специално мобилно приложение. Генералното консулство на България в Шанхай изразява готовност при интерес, заинтересовани български компании да изпратят предложения за потенциални инвестиционни проекти, за които се търсят китайски партньори.

Място на провеждане:
гр. Сямън, КНР

Период на провеждане:
8-11 септември 2021г.

Координати за контакт:
За изпращане на проекти (при възможност в срок до 23 август 2021г.) и допълнителна информация, можете да се обърнете към г-н Костадин Джатев: тел + 86 155-0212-5871, email: kocetodjatev@gmail.com (при изпращане на мейла да се изписва “CIFIT_име на българската компания).

Международно изложение за хотелиерство и ресторантьорство HOSTECH 2021

HOSTECH 2021

Име на проявата:
HOSTECH by TUSID 2021

Описание:
Международно изложение за хотелиерство и ресторантьорство

Място на провеждане:
Гр. Истанбул, Турция

Период на провеждане:
08-12.09.2021

Координати за контакт:
https://www.tradefairdates.com/Hostech-by-Tusid-M7549/Istanbul.html

Career Show 2021

Career Show 2021

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие, част от програмата на общността, ще събере едни от най-големите работодатели в България и Европа с квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

Career Show 2021 ще се проведе на 29 септември 2021 г. в Sofia Event Center и на 30 септември изцяло онлайн. Организаторите очакват над 200 компании да се срещнат с 8000 квалифицирани кандидати в двата дни на събитието. Двудневното събитие Career Show 2021 ще даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center. Така и онлайн от всяка точка на света.

Фирмите – изложители ще имат възможността да се срещнат с предварително селектирани кандидати. Събитието предлага широки възможности за набиране на нови кадри на живо и чрез иновативен софтуер, както и чудесни възможности за Employer branding.

Повече информация за общността, събитието, неговите партньори и регистрация може да намерите на: https://careershow.bg/expo/

Международен панаир Кайро 2021

Cairo International Fair (CIF)

Име на проявата:
Cairo International Fair (CIF)

Описание:
Международният панаир в Кайро (CIF) е утвърдено многосекторно търговско събитие, което е уникална платформа за маркетинг на продукти и услуги през последните петдесет и две години. Той дава възможност на чуждестранните участници да въведат нови и усъвършенствани технологии на пазарите в Египет и Близкия изток. CIF привлича повече от 600 изложители от Египет и чужбина.

Място на провеждане:
Международен изложбен център Кайро

Период на провеждане:
30.09-8.10.2021г., гр. Кайро, Египет

Координати за контакт:
www.cairofair.com

Форум Реал 2021

Форум Реал 2021

Третото издание на най-голямата конференция за недвижими имоти, строителство, инвестиции и иновации „Форум Реал“ ще се проведе он-лайн в периода 3-4 ноември 2021 г.

150 водещи анализатори, инвеститори, архитекти, строители и финансови експерти са лектори на двудневната  конферентна програма с предвидени 40 панелни дискусии и презентации, на които ще се обсъдят актуални новини и иновации, определящи тенденциите в бранша. Предвидени са 10 работни срещи на основните асоциации и организации в строително-инвестиционния процес и технологии.

Заинтересованите фирми могат да се регистрират за участие в събитието на следния линк: https://www.forum-real.com/zaiavi.php.

Полезна информация за организаторите, партньорите и програмата може да се получи от интернет адрес: https://www.forum-real.com/index.php